Capcalera_altres1
Editades les fitxes dels ajuts a la competitivitat i la sostenibilitat associats al CGE
08.05.2015

El Contracte Global d’Explotació (CGE) és la integració de diversos ajuts adreçats a les explotacions agràries, d’acord amb el que estableix la normativa comunitària en matèria de desenvolupament rural.
El Programa de Desenvolupament Rural (PDR) de Catalunya 2014-2020, és un dels principals instruments de què disposa la Generalitat de Catalunya per tal de promoure una política estructural dirigida al món rural, donant especial atenció als sectors agraris i forestals.

Les persones titulars de l'explotació que sol·liciten algun dels ajuts associats al CGE assumeixen els compromisos corresponents a cada ajut, pels quals l’administració li concedirà una contraprestació.
Per facilitar la correcta tramitació dels ajuts a la competitivitat i la sostenibilitat associats al CGE, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) acaba d’editar una pràctica col·lecció de fitxes interpretatives:

Fitxes interpretatives dels ajuts a la competitivitat

Fitxes interpretatives dels ajuts a la sostenibilitat

Aquestes fitxes formen part del material divulgatiu que el DAAM està elaborant sobre ajuts i tràmits relacionats amb la Política Agrària Comuna (PAC) per al període 2014-2020, com per exemple:

FONT: Ruralcat 

etiquetes: DAAM
Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar