Capcalera_altres1
El Consorci participa a Cantàbria en la reunió de socis del projecte MASOVERA
24.09.2011

La Reunió s’ha celebrat a la vall de Ruesga, municipi de Ramales de la Victoria  a Cantàbria i ha comptat amb l’assistència dels representants dels 6 grups Leader que participen en el projecte.

En la reunió s’han tractat els diferents temes de gestió i desenvolupament de les accions del projecte, que es troba en el tercer any d’execució. Per a l’any 2012 és previst desenvolupar la continuïtat de les jornades de masies + sostenibles, la difusió de la guia sobre la masia sostenible i del vídeo que s’ha realitzat sobre la gent que viu en les masies i també es pretén donar a conèixer la realitat de les masies a les diferents administracions del territori.

En la trobada s’han visitat actuacions recolzades pel grup Leader Asón - Agüera –Transmiera, concretament un forn de pa artesanal al municipi de Bustancillés de Soba i un obrador d’embotits artesanals a Casatablas de Soba.

El grup Leader Asón -Agüera és una associació constituïda per 14 ajuntaments i més de 80 associacions i entitats sense ànim de lucre, pertanyents a la a la comarca, situada en la zona oriental de Cantàbria, que està formada pels municipis de Voto, Limpias, Ampuero, Rasines, Ramales de la Victoria, Ruesga, Arredondo, Soba, Liendo, Guriezo, Valle de Villaverde, Solórzano, Ríotuerto i Entrambasaguas. (http://www.cantabriaorientalrural.es)

etiquetes: Masovera cooperació
Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook