Capcalera_altres1
El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central col·labora amb el sopar solidari i de proximitat, a la fira de Sant Isidre de Cervera
14.05.2013

En el marc de les activitats del projecte Gustum el  Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central col·labora amb el sopar solidari i de productes de proximitat que es celebrarà aquest dimecres al Paranimf de la Universitat de Cervera.
Els cuiners Juanjo Ceresuela, del restaurant La cosa Nostra de Cervera, i l’Albert Marimon, dels Fogons de Forés, prepararan un menú compost per més d’una dotzena de productes alimentaris de la comarca: farina, verdures, melmelades, iogurts, embotits, oli, vedella... Durant el sopar hi haurà un seguit de col·laboracions teatrals i musicals que acompanyaran als assistents.
Els beneficis de l'esdeveniment es destinaran al Centre de dia de malalts d’Alzhèimer de Cervera.

El projecte Gustum impulsa accions per valoritzar els productors i productes agroalimentaris de les comarques de Lleida, les Illes Balears i el País Basc.

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar