Capcalera_altres1
El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central ha estat present a la fira de Sant Isidre de Solsona
13.05.2013

El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central ha estat present a la fira de Sant Isidre de Solsona amb un estand on ha informat de les línies d’ajut del programa LEADER, i dels diferents projectes que desenvolupa l'entitat.

D'aquesta manera, l'entitat està treballant en el projecte GUSTUM, sobre la valorització dels productes agroalimentaris de qualitat del territori, mitjançant accions de difusió de la producció local; també està desenvolupant accions del projecte VIVERS D’EMPRESES RURALS per tal de dinamitzar els vivers d’empreses, i organitzant jornades tècniques en el marc de la primavera emprenedora del Solsonès; un altre projecte en el que s’està treballant és el MASIES + SOSTENIBLES per tal de difondre l’ús de les energies renovables, biomassa, aïllaments en els habitatges rurals i preparant la tercera edició de les jornades masies + sostenibles; a més del projecte ODISSEU per al retorn dels joves al medi rural, en el marc del  qual s’han emès els programes "Odisseu jove" a Solsona FM.
Paral·lelament a la tramitació de les línies d’ajut Leader, el Consorci treballa en la implantació de la RESPONSABILITAT SOCIAL EMPRESARIAL i les memòries de sostenibilitat.

El Consorci també forma part del Trampolí Emprenedor del Solsonès i d’altres iniciatives territorials que serveixin per dinamitzar l’activitat econòmica del territori.

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar