Capcalera_altres1
El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià ha participat a les "II Jornades d'Emprenedoria" de l'Institut Montsià
11.04.2014

El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià ha col·laborat en l'organització del "Fòrum d'Ocupació", impulsat en el marc de les II Jornades d'Emprenedoria realitzades a l'Institut Montsià, tot impulsant dues ponències sobre cooperativisme.
Aquesta és una col·laboració que es realitza en el marc del projecte de cooperació ODISSEU, una iniciativa que pretén fomentar l'emprenedoria, la connexió entre empreses i estudiants, i fomentar que els i les estudiants es quedin als territoris rurals.

Les 14 empreses de les Terres de l'Ebre que han participat al Fòrum, han valorat molt positivament l'esdeveniment, el qual ha constituït una oportunitat de trobada entre empreses i estudiants del territori. 300 estudiants dels diferents mòduls formatius de formació professional de l'Institut Montsià, s'han entrevistat amb les empreses que han escollit d'acord amb la seva família formativa i preferències professionals. Per la seva banda, els responsables de recursos humans de les diferents organitzacions assistents, han donat informació sobre les seves empreses, tot indicant el que més valoraven dels candidats a l'hora de realitzar una selecció de treball.

La direcció del centre ha manifestat la seva satisfacció amb el desenvolupament del Fòrum, i ha expressat que ha estat una experiència molt positiva per a les empreses i per als estudiants, així com per al territori, ja que és molt important que les empreses estiguin en contacte amb els centres educatius per captar el perfil d'estudiants idonis per als seus llocs de treball vacants presents i futurs.

Aquestes jornades constitueixen un model de referència, que de ben segur, tenint en compte la seva bona valoració i resultat, es repetiran, tant al mateix centre com en d'altres de les comarques de les Terres de l'Ebre.

FONT:Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar