Capcalera_altres1
El Govern aprova una nova convocatòria d’ajuts Leader per a les zones rurals, dotada amb 3,2 milions d’euros
07.07.2014

El Govern ha aprovat destinar 3,2 milions d’euros per impulsar la diversificació econòmica de les zones rurals Leader amb una nova convocatòria d’ajuts. Aquest pluriennal permetrà convocar els ajuts Leader per l’any 2014, amb els quals es preveu generar una inversió de més de 25 milions d’euros en els territoris rurals LEADER de Catalunya, amb l'execució de més de 300 projectes, que comportaran la creació directa de més 300 llocs de treball i la consolidació d'uns 1.000 més de manera directa.

Pel que fa a aquests llocs de treball, cal destacar que els proveïdors que han d'executar la inversió generada són empreses ubicades a Catalunya, majoritàriament en l'àmbit rural, i, per tant, de manera indirecta fomentaran la creació i consolidació de més llocs de treball durant l'execució dels projectes fomentats per l'ajut Leader.

Els ajuts destinats a aquesta nova convocatòria per a l'any 2014, per un import total de 7.302.371 euros tenen caràcter de cofinançats pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), i aniran a càrrec d'una partida pressupostària del Departament, dotada amb un import màxim de 3.286.067 euros per al 2015, la qual cosa suposa el 45% del finançament d’aquests ajuts. La resta, 4.016.304 euros, anirà a càrrec del fons FEADER, que representa el 55% del finançament.


FONT: Generalitat de Catalunya 

etiquetes: DAAM Ajuts LEADER
Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar