Capcalera_altres1
El grup Leader Ripollès Ges Bisaura organitza un curs sobre responsabilitat social rural
15.11.2010

El 17 de juny, al Consorci Ripollès Desenvolupament L’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura organitza pel proper 17 de juny a les set de la tarda a la sala d’actes del Consorci Ripollès Desenvolupament, una jornada sobre gestió i responsabilitat social a l’empresa en l’àmbit rural.

L’acte s’emmarca en el projecte de cooperació interterritorial de Gestió Sostenible Rural, impulsat per divuit grups de desenvolupament rural de Catalunya, les Illes Balears i Aragó que pretén fomentar una nova cultura empresarial en les organitzacions del medi rural a través d’una metodologia comú d’implantació de polítiques de responsabilitat social empresarial (RSE), contribuïnt a la consolidació i millora de la competitivitat de les empreses.

El projecte Gestió Sostenible Rural està finançat en el marc dels projectes de cooperació interterritorial del Programa de la Xarxa Rural del Ministeri espanyol de Medi Ambient i Medi Rural i Marí. Aquest projecte compta amb el suport explícit del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya,que ha incorporat el foment de la RSE en els territoris rurals dins les línies estratègiques del Programa de Desenvolupament Rural. A la jornada, oberta al món empresarial del Ripollès i la Vall del Ges-Bisaura, es presentarà el projecte de Gestió Sostenible Rural a través dels ajuts Leader.

La ponència marc sobre la gestió i responsabilitat social empresarial, anirà a càrrec de Francesc Xavier Agulló expert en RSE, director de la consultora Ètia i hi haurà la presentació d’un cas pràctic, a càrrec de Josep M.Serrat, gerent de l’empresa Agrocuina Mercè de la Vall d’en Bas, especialitzada en l’elaboració de menjar preparat, que explicarà la seva experiència.

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar