Capcalera_altres1
El MARM invertirà més de 15 milions d'Euros per restaurar les zones afectades per incendis i catàstrofes naturals.
29.11.2010

El Consell de Ministres va acordar el divendres, a proposta de la ministra de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí, declarar com a zones d'actuació especial per a la restauració forestal i mediambiental i de l'emergència de les obres per a la urgent i immediata reparació dels danys produïts pels incendis forestals i altres catàstrofes naturals ocorregudes en diverses comunitats autònomes el 2009 i 2010.

La inversió que comporta aquest acord ascendeix a un total de 15.149.707,08 euros, la despesa es finança amb càrrec al pressupost de despeses de l'exercici 2010 de les direccions generals de Medi Natural i Política Forestal, i de Desenvolupament Sostenible del Medi Rural.

Les actuacions previstes per la Direcció General de Medi Natural i Política Forestal estan destinades a complementar la restauració forestal i recuperació i regeneració ambiental amb la neteja i restauració de les superfícies, l'adequació d'accessos i la plantació d'algunes espècies forestals, així com la restauració ambiental dels hàbitats dels espais de la Xarxa Natura 2000, a les comunitats autònomes d'Andalusia, Aragó, Canàries, Catalunya, Castella la Manxa, Castella i Lleó i Extremadura.

Per la seva banda, la Direcció General de Desenvolupament Sostenible del Medi Rural realitzarà actuacions de reparació i millora de pistes forestals i altres infraestructures rurals, reparació de camins rurals, naturals i vies verdes i altres infraestrctures destinades a l'ús recreatiu i didàctic, afectades per incendis forestals.

Més informació

 

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar