Capcalera_altres1
Els grups Leader, protagonistes del setmanari "El Temps"
02.11.2018

El setmanari El Temps ha dedicat un extens reportatge a explicar la xarxa de vivers que s'han creat a la comarca de la Conca de Barberà gràcies a la simbiosi de diferents administracions. Sota el títol Incubadores d'empreses futures, es presenten iniciatives com el "Viver de Celleristes de Barberà de la Conca" i l'"Espai Cuina", que obren les portes als emprenedors del territori i els permeten testar els seus projectes amb garanties.
La notícia també presenta algunes de les iniciatives impulsades pels Grups d'Acció Local de Catalunya, centrades en la creació i gestió d'espais compartits de treball, ja sigui mitjançant projectes de cooperació propis o amb el suport a iniciatives d'altres entitats, i que reben l'acompanyament d'aquests consorcis o associacions. Demostren així la seva capacitat d'encaix amb altres agents del territori quan l'objectiu és comú, en aquest cas l'enfortiment de l'ecosistema productiu del medi rural mitjançant el foment de l'emprenedoria.

Revista "El Temps" 1794 (pàg.52-55) 

FONT: Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp - Revista "El Temps"

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar