Capcalera_altres1
Es posa en marxa la 2a edició de la Campanya "Jo sóc donant ambiental"
19.07.2017

L’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (o3sac) posa en marxa la campanya “Jo sóc donant ambiental” amb el suport i col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu d’incentivar les donacions a les entitats ambientals, així com de donar-les a conèixer i millorar el seu reconeixement social.

Per a aconseguir-ho, posa a l’abast de totes les persones interessades en la defensa i conservació del medi ambient una quarantena de projectes impulsats per 23 entitats ambientals de Catalunya.

La primera edició d’aquesta campanya es va posar en marxa a inicis de 2016, i en aquest moment es rellança amb una nova web millorada tècnicament, i nous projectes i entitats amb les quals col·laborar. Al llarg de l’any es programaran accions per afavorir la difusió de la campanya i aconseguir el major nombre de donacions possible per als projectes i les entitats. L’objectiu és que el web de la campanya ‘Jo sóc donant ambiental’ esdevingui el lloc de referència de les donacions a les entitats ambientals catalanes.

Es poden consultar tots els projectes impulsats per les entitats i fer-se donant al web: donantambiental.cat

FONT: donantambiental.cat

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar