Capcalera_altres1
Èxit de participació a la Taula d’experiències Joves i Ocupació del programa ODISSEU
29.11.2012

El dimecres 28 de novembre a Moià es va celebrar la primera Taula d’experiències “Jove i Ocupació” en el marc del programa ODISSEU. Una taula, moderada per Alan Ruiz, un jove estudiant de periodisme de Moià, on diferents joves van explicar la seva experiència i els primers passos per iniciar el seu projecte professional; Natxo Tarrés del Grup Gossos va compartir el projecte IREHOM (Institut de Recerca Holística de Montserrat) que ha iniciat a Castellgalí, Marc Banús, un jove aparellador de Sant Quirze Safaja que es va quedar a l’atur i ha iniciat un projecte empresarial amb l’obertura d’un despatx d’aparellador i del Punt Burricleta Moianès. També hi va assistir un membre de la Cooperativa Tres Branques de Berga, el Sebastià Part i el jove pilot Gerard Farrés Güell.
A la jornada hi van assistir més de 30 persones del Moianès, del Lluçanès i del Berguedà.

La jornada va ser organitzada per l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central amb la col·laboració del Consorci del Moianès, del Consorci del Lluçanès i del Consell Comarcal del Berguedà.
L’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central participa en el programa ODISSEU, que té com a objectiu crear i facilitar eines per la inserció laboral dels joves en el seu territori rural d’origen per tal de promoure el seu retorn i que està impulsat per la Direcció General de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, a partir d’una iniciativa conjunta de la Fundació del Món Rural i de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya, amb la col·laboració dels 13 Grups d’Acció Local Leader de Catalunya i la xarxa de professionals de joventut. 

 

FONT i FOTOGRAFIES: Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central i Consorci per a la promoció dels municipis del Moianès.

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar