Capcalera_altres1
Grups d’Acció Local d’Aragó i Catalunya es reuneixen per intercanviar experiències Leader a Balaguer
28.01.2020

Els dies 28 i 29 de gener, el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, amb el suport del Consorci GAL Noguera-Segrià Nord, ha organitzat una jornada d’intercanvi d’experiències Leader entre els Grups d’Acció Local de Catalunya i d’Aragó on es posaran en comú fins a 20 projectes de cooperació i projectes estratègics Leader d’ambdós territoris

Les jornades tindran lloc al Consell Comarcal de la Noguera i el seu president, el Sr.Miquel Plensa i Martínez que és també president del Consorci GAL Noguera-Segrià Nord, serà l'encarregat de donar la benvinguda als assistents. Tot seguit intervindran el Sr. Francisco Domínguez Real, cap del Servei de Programes Rurals del govern d’Aragó, i el Sr. Josep Maria Martí Climent, cap del Servei de Programació i Dinamització Rural de la Generalitat de Catalunya.
Es comptarà també amb l’exposició del Sr. Ricard Ramon i Sumoy, de la Direcció General d’Agricultura i Desenvolupament Rural de la Comissió Europea, que ens parlarà de les principals novetats del proper període de programació 2021- 2027, amb qui es connectarà per videoconferència des de Brussel·les.

Durant la primera jornada es presentaran 10 projectes de cooperació amb temàtiques compartides, per part dels seus grups coordinadors tant de Catalunya com d’Aragó. Seguidament, es treballarà en tres grups d’interès: social (joventut i despoblament), econòmic (agroalimentari i emprenedoria) i ecològic (transició energètica).
La segona jornada està centrada en exposar 5 experiències de projectes de cooperació entre particulars aragonesos i 5 projectes estratègics del territori català; i, com a cloenda de la trobada, tindrà lloc un espai d'intercanvi per afavorir contactes concrets i sinergies entre projectes i  grups promotors.

Programa

FONT: CAUC 

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar