Capcalera_altres1
II Jornada sobre Ajuts Leader a gestories i assessories
08.07.2011

Aquest divendres dia 8 de juliol responsables de les gestories i assessories més rellevants d’Osona han assistit assistir a una jornada informativa organitzada conjuntament per ADRI-NOC, l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i l’Associació de Desenvolupament Rural de la Catalunya Central.

L’objectiu de la jornada ha estat donar a conèixer els ajuts Leader als membres d’aquests col·lectius, atesa la seva estreta relació amb el teixit empresarial de la comarca d’Osona. L’àmbit d’actuació dels tres grups d’acció local a la comarca és de 28 municipis. Aquests ajuts s’adrecen a les microempreses en general i a les PIME’s dels sectors turístic i de transformació de productes agroalimentaris i permeten finançar fins a un 35% de les seves inversions a fons perdut. A més, els tres grups proporcionen un assessorament gratuït als beneficiaris per desenvolupar millores en el seus sistemes de gestió segons els principis de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE). Tot i que la convocatòria d’ajuts no s’ha obert encara, les persones interessades poden sol·licitar informació sobre el procediment de pre-sol·licitud  al 972271600, enviant un correu electrònic a info@adrinoc.cat o bé adreçant-se a les dependències que l’associació té ubicades a la segona planta del Consell Comarcal de la Garrotxa (Avda. Onze de Setembre, 22, Olot).

etiquetes: jornada Leader
Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar