Capcalera_altres1
Impulsar el talent des de l’Escola d’Emprenedors
19.05.2015

Emprendre està de moda. Treballar per un mateix o muntar el propi negoci ha passat a ser una forma molt atractiva per a moltes persones a l’hora de fer front a la situació econòmica i d’ocupació. Moltes persones estan disposades a fer-ho però no saben per on començar, per això, l’Agència de Desenvolupament del Berguedà posa en marxa una nova edició de l’Escola d’Estiu per a Persones Emprenedores, en la qual han participat més de 130 persones.

L’Escola d’Estiu per a Persones Emprenedores permet acollir a tots els emprenedors o persones amb iniciativa o amb una idea de negoci, però també representa una eina bàsica per als joves que vulguin accedir al mercat laboral. En 10 sessions, del 29 de juny fins al 10 de juliol, els participants podran conèixer les principals claus de l’Emprenedoria i de la creació d’una empresa de forma gratuïta i amb una metodologia pràctica, i tractaran temàtiques com la creativitat, les idees i la innovació, l’emprenedoria i el màrqueting personal, els tràmits administratius, fiscals i laborals, i enguany com a novetat, s’incorpora una sessió Speach, per comunicar el pla de negoci o competències laborals en 5 minuts davant dels inversors o entrevistes de feina.

Els docents que impartiran Escola d’Estiu per a Persones Emprenedores seran: Francesc RufasConsultor i professor de la FUB; Marc Bernadich, Responsable del Programa FUB e+i; Joan Camps, Assessor tributari; i el periodista i advocat Josep Vives.

Les persones interessades en aquest cicle formatiu gratuït per aprendre a emprendre podran realitzar la seva inscripció fins el divendres 19 de juny, a l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

L’Escola d’Estiu per a Persones Emprenedores és una iniciativa de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà amb la col·laboració de la Universitat Central de Catalunya, l’Ajuntament de Berga, la Cambra de Comerç de Barcelona - Delegació Berguedà, l’Associació Independent de Joves Emprenedors de Catalunya, l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central i el BBVA, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

Programa

FONT: Agència de Desenvolupament del Berguedà

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar