Capcalera_altres1
Inscripcions obertes a l’"Escola d’Emprenedoria d’Estiu" de la Vall del Ges, Orís i Bisaura
19.06.2018

S’obren les inscripcions a l’Escola d’Emprenedoria d’Estiu 2018 que es realitzarà als territoris de la Vall del Ges, Orís i Bisaura en motiu de les accions proposades enguany per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura dins el projecte ODISSEU, i que s’organitza conjuntament amb el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, la Universitat de Vic i la Universitat de Manresa. Aquesta edició es portarà a terme del 2 al 13 de juliol amb sessions diàries de matins (9.30 a 13.30h) al Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i al Castell de Montesquiu.

L’Escola es planteja els objectius de capacitar a persones per iniciar el procés emprenedor, convidar als participants a la creació de la seva empresa, i acompanyar en les primeres fases de la creació de l’empresa. El programa s’estructurarà a partir dels ítems  lògics als que l’emprenedor s’enfronta quan inicia el procés i utilitzarà una metodologia híbrida amb classes magistrals, tallers, simulació i acompanyament i mentoring posterior. El contingut de les classes englobarà els següents temes: la Idea, el Projecte, el Procés, les Persones i Habilitats, els Recursos i Capacitats (Capital Financer, Capital Relacional, Capital Intel·lectual), la Organització, Referents, els Tràmits, l’Inici (BP i ES), i Presentació de Projectes.  Es pot consultar el calendari del curs i els ponents al següent enllaç.

Tríptic
Inscripcions

FONT: www.ripollesgesbisaura.org

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar