Capcalera_altres1
Jornada "Oportunitats futures per a la biodiversitat i el patrimoni natural al FEDER"
30.05.2012

SURF- Nature és un projecte en el qual participen 14 socis de 10 estats membres de la UE que s’han unit amb l’objectiu de millorar les polítiques regionals de promoció i conservació de la biodiversitat i la naturalesa. El projecte està finançat a través d’Interreg IVC i té com a objectiu millorar les oportunitats de finançament actuals i futures per a la conservació de la naturalesa i la biodiversitat a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

El Seminari, organitzat pel Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, amb la col.laboració de la Xarxa Custòdia del Territori, la Fundació CEDRICAT i l'Associació d'iniciatives Rurals de Catalunya, analitzarà la relació entre el FEDER i la biodiversitat, a partir de projectes concrets finançats amb aquest fons, i valorarà les oportunitats de futur de la nova programació 2014- 2020. La jornada inclourà un espai per facilitar contactes i sinèrgies de cara a futurs projectes FEDER a l’entorn de la biodiversitat i el patrimoni natural.

Segueix-nos a #federbiocat


Consulta el programa

etiquetes: jornada ARCA
Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar