Capcalera_altres1
Jornada Talent Jove també, a les empreses de la Catalunya Central
05.12.2013

Dimecres dia 4 de desembre, s’ha desenvolupat la jornada-visita tècnica per part d’un grup de 10 joves a empreses de la comarca, amb la finalitat de conèixer el teixit productiu i possibles futures oportunitats laborals en aquestes o d’altres empreses de la comarca.

Amb l’acció es pretén fomentar l’establiment de joves a les zones rurals, millorant el seu coneixement sobre les oportunitats laborals i d’emprenedoria de la seva comarca d’origen. En les visites s’ha fet especial incidència en els possibles intercanvis amb joves per desenvolupar idees de projectes, pràctiques laborals, oportunitats laborals futures, i conèixer el dia a dia de les empreses, etc.
Les visites, per part del grup de joves, han estat en el sector de la informàtica i disseny a les empreses IPsic i 3Ddata de Solsona, i en el sector de l’enginyeria a Promakfil d’Olius i Solucions Sertic de Solsona.

La presentació de la jornada ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal, Joan Solà, i la responsable de l’Oficina Comarcal del Departament d’Agricultura, Elisabet Brualla.

L’acció s’emmarca en el projecte ODISSEU, el qual pretén fomentar el retorn de joves a les zones rurals i la seva ocupació, impulsat per la Direcció General de Desenvolupament Rural i la Direcció General de Joventut, amb l’organització per part del Consorci Leader i ARCA.


FONT: Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central.

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar