Capcalera_altres1
Jornada tècnica "ACTIVITATS EQÜESTRES, una alternativa econòmica en zones rurals"
26.10.2016

Demà dijous, 27 d’octubre, tindrà lloc la jornada tècnica del projecte Activitats eqüestres, una alternativa econòmica en zones rurals”Aquesta jornada és una acció dins el marc d’un projecte més ampli, impulsat per ADRINOC, que es va iniciar la primavera del 2016 amb l’objectiu d’identificar, promoure i difondre les activitats eqüestres en les vessants turística, esportiva, social i terapèutica; i per ajudar al desenvolupament del sector eqüestre com una activitat econòmica a les zones rurals.

La jornada arriba després d’uns mesos intensos de treballar amb diferents agents del territori vinculats al món eqüestre, per conèixer la seva opinió, necessitats del sector i perspectives de futur. En total han participat en el projecte més de 40 empreses i entitats de les diferents vessants: esportives, turístiques i terapèutiques.

La jornada servirà, en primer terme, per presentar els resultats tant de la diagnosi genèrica a nivell català del sector equí, com la diagnosi territorial de l’àmbit d’ADRINOC i la seva àrea d’influència. En segon lloc, es presentaran experiències de bones pràctiques d’altres territoris en els tres àmbits que s’han anat desenvolupant durant el projecte: esport, turisme i salut. Cal destacar la presència de  la prestigiosa Sra. Elisa Moya, instructora de Saumur, Màster E.G.E. (Gestió i ensenyament de l’equitació), vinculada a la Universitat d'Angers, membre de la Junta Directiva de la F.F.E, vocal de formació i vocal de ponis de la F.F.E.; que explicarà El model eqüestre educatiu a França i els seus impactes al medi rural. Finalment, durant la tarda, es realitzarà una visita a les instal·lacions del Centre eqüestre Cavall de Mar per conèixer la seva experiència en activitats esportives, turístiques i terapèutiques. 

Programa

FONT: ADRINOC

etiquetes: cooperació ADRINOC
Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar