Capcalera_altres1
La Comissió Europea engega una consulta pública sobre els resultats dels PDR 2007-2013
31.01.2018

La Comissió Europea ha engegat una consulta pública als ciutadans de tota la UE sobre la possibilitat de millorar el suport que es dona al desenvolupament rural.

La consulta està oberta a la participació fins el dia 20 d'abril, i permetrà donar l’opinió sobre l'eficàcia dels nombrosos programes de desenvolupament rural finançats amb càrrec al pressupost de la Política Agrària Comuna per al període 2007-2013. L'objectiu és avaluar què ha funcionat i què no durant aquest període, per tal de millorar la programació del desenvolupament rural en el futur.

Entre les preguntes que es fan hi ha si els enquestats creuen que els programes de desenvolupament rural han millorat la competitivitat de l'agricultura i la silvicultura, han contribuït a millorar el medi ambient i el camp, a més de millorar la qualitat de vida a les zones rurals i ajudar a diversificar l'economia rural. També es demana als enquestats si consideren que els programes de desenvolupament rural tenen una bona relació de cost-benefici pel que fa als diners invertits.

La Comissió Europea presentarà noves propostes jurídiques per millorar l'alimentació i l'agricultura de la UE a finals d'aquest any, aprofitant la seva recent comunicació i els resultats de les avaluacions en curs de l'impacte de diverses opcions polítiques possibles. Els resultats d'aquesta consulta pública també contribuiran al procés i ajudaran a informar de futures propostes polítiques.

L'enquesta està disponible en tots els idiomes oficials de la Unió Europea
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/PerformanceOf2007-2013RDPs

Més informació

FONT: DARP 

etiquetes: PAC Leader PDR DARP
Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar