Capcalera_altres1
La iniciativa Masies+Sostenibles realitza la jornada de cloenda del projecte
26.10.2012

En el marc del projecte MASOVERA  s’ha desenvolupat a Solsona la jornada de cloenda del projecte. La jornada ha comptat amb una trentena d’assistents i ha consistit en la presentació de les accions que s’han desenvolupat durant l’execució del projecte, en una xerrada per part de l’associació AGUJAMA de Terol sobre el model d’hàbitat dispers en el territori de las Sierras de Gúdar Javalambre i Maestrazgo i en un recull de testimonis d’habitants de masies del territori de la Catalunya Central.

Les accions que s’han desenvolupat durant l’execució del projecte han estat diverses com les dos edicions de les jornades de debat i activitats masies + sostenibles realitzades a Pinós, l’edició de la guia de la masia sostenible per a la rehabilitació i la construcció sostenible, l’edició del documental Viure a la masia, el primer cicle de cinema de medi ambient de Solsona, el concurs de fotografia masies sostenibles i xerrades tècniques, intercanvis d’experiències amb altres regions espanyoles i presentacions en el territori, entre d’altres.

La vàlua del projecte desenvolupat ha estat reconeguda amb una menció honorífica en el premi de Medi Ambient 2012 de la Generalitat de Catalunya i el premi a la millor iniciativa empresarial dels primers premis de Ciències Ambientals de Catalunya del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya.

El Consorci té previst plantejar a les entitats i institucions del territori les accions necessàries per la continuïtat del projecte al llarg dels temps.

 

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar