Capcalera_altres1
Més de 800 alumnes de Catalunya s'aventuren a emprendre amb el projecte "Futurs Emprenedors Rurals"
24.10.2018

Aquest curs 2018-2019 un total de 242 alumes d’11 escoles de la Noguera i el Segrià Nord participen en el projecte "Futurs Emprenedors Rurals (FER.cat)", que aplega un total de 39 escoles i 863 alumnes de tot Catalunya. El projecte "FER.Cat", centrat en fomentar l’emprenedoria entre l’alumnat de 5è i 6è de primària, està coordinat pel Consorci GAL Noguera Segrià Nord i finançat pels fons FEADER i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

L'èxit del projecte es fa palès en l'augment d'alumnes i escoles participants respecte a l'any anterior, atès que el curs 2017-2018 es van comptabilitzar 28 escoles i 385 alumnes a tot Catalunya, i 5 escoles i 118 alumnes a la Noguera i el Segrià Nord. Com mostren les dades, gairebé s'han duplicat el nombre d'alumnes participants i encara s'espera que s'inscrigui al projecte alguna escola més.

Les escoles de la Noguera i el Segrià Nord que hi participen aquest curs són: l'Escola Sol Ixent de Corbins, l'Escola Mestral de Vilanova de la Barca, l'Escola Andreu Farran d'Àger, l'Escola Els Planells d'Artesa de Segre, l'Escola Àngel Guimerà de Balaguer, Vedruna de Balaguer, l'Escola Espígol de Gerb, l'Escola Leandre Cristòfol d'Os de Balaguer, l'Escola de les Avellanes, l'Escola de Ponts i l'Escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer.

Per tal de difondre el projecte "Futurs Emprenedors Rurals" s'ha contactat amb 21 Centres de Recursos Pedagògics del territori català amb l'objectiu d'explicar el projecte i repartir els materials als mestres que aquest any implanten el projecte d'emprenedoria. Com a novetat, enguany els alumnes disposen d'un nou bloc de materials didàctics: "Històries d’empreses de la Catalunya rural", on s'expliquen les experiències d'empreses rellevants de les zones rurals catalanes.

Totes les escoles que encara estiguin interessades a implementar el projecte poden informar-se a www.futursemprenedors.cat.

FONT: Consorci GAL Noguera - Segrià Nord 

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar