Capcalera_altres1
Oberta la inscripció a la "Diplomatura de Postgrau en Dinamització Local Agroecològica" de la UAB
24.09.2018

Després de la bona valoració realitzada per l'alumnat de les edicions anteriors, el pròxim gener (2019) començarà la cinquena edició de la "Diplomatura de Postgrau en Dinamització Local Agroecològica". Per a aquesta nova edició s'actualitzaran continguts, es reforçarà l'estratègia docent basada en el treball en projectes aplicats a territoris i processos reals i concrets; i es seguirà posant èmfasi en les metodologies participatives per als processos de Dinamització Local Agroecològica (DLAe).

Per capacitar l'alumnat en el disseny i la implementació de nous projectes de DLAe, el postgrau respon a un enfocament transdisciplinar que articula les ciències socials i naturals, combina els continguts teòrics amb els metodològics, la docència on-line amb sessions presencials i la visita a iniciatives de DLAe de referència. Les sessions presencials es concentraran en tres caps de setmana: el primer tindrà lloc a l'inici del curs (gener), el segon a mitjans (març) i el tercer al final (juny).

Aquesta formació està orientada a persones que treballen en els àmbits agroalimentari i/o de desenvolupament local de les administracions públiques, organitzacions de la societat civil o empreses, així com a estudiants i investigadors/es. L'idioma vehicular de la formació és el castellà.

El curs es desenvoluparà entre gener i juny de 2019, i està organitzat per l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) i l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Més informació
Inscripcions

Inscripció: del 10 de juliol al 10 de desembre
Matriculació: del 10 d'octubre al 15 de desembre

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar