Capcalera_altres1
"Pràcticum ODISSEU". Talent jove als territoris rurals
25.11.2015

Pràcticum ODISSEU és un projecte que uneix els joves universitaris de les zones rurals amb les empreses i entitats del propi territori, mitjançant un programa de pràctiques.

Una iniciativa de la Direcció General de Joventut i la Secretaria d’Universitats i Recerca, a través de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya, en el marc del projecte ODISSEU, que pretén incentivar l’estada de joves universitaris en pràctiques a les empreses rurals, per tal de promoure la competitivitat empresarial, així com el retorn i l’establiment d’aquests joves a les zones rurals.

Les pràctiques ODISSEU tenen una durada mínima de 300 hores, a cursar entre els mesos de febrer i setembre de 2016, i compten amb una remuneració econòmica d'un mínim de 5€/hora, 2,5€ dels quals corresponen a l'ajut ODISSEU a les empreses que participen a la iniciativa. 

A les empreses participants, les pràctiques ODISSEU els permeten:

  • Conèixer candidats amb formació avançada que puguin incorporar-se posteriorment a l’empresa o bé desenvolupar-hi una àrea de treball.
  • Obtenir un ajut per a remunerar a estudiants en pràctiques (2,5€/hora) i l’estalvi dels costos de tramitació del conveni de cooperació educativa amb les universitats.
  • Difondre la seva oferta de pràctiques a totes les universitats catalanes i facilitar el procés de cerca de candidats, en tractar-se de pràctiques remunerades i amb una preselecció de candidats per part de les universitats.

Si ets una empresa interessada en participar al PRÀCTICUM, pots consultar tota la informació al web, o bé contactant a info@odisseujove.cat 973 481 644. Tens temps fins al 13 de desembre per enviar la teva oferta. 

etiquetes: joves ODISSEU
Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar