Capcalera_altres1
Premi a la Innovació Tecnològica 2012
13.12.2012

En la seva XI edició, els  Premis a la Innovació Tecnològica Agroalimentària - PITA han distingit Cellers Domenys, l'Agropecuària Mas Bes i el jove emprenedor Pere Muixí.

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural  ha presidit l’acte de lliurament del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) en les seves diverses variants, corresponent a l’any 2012, edició en la qual s’han presentat un total de 35 candidatures. Aquest guardó es va convocar per primera vegada l’any 2001.
En el decurs de l’acte, el conseller Pelegrí ha destacat, una vegada més, que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Innovació i Medi Natural (DAAM), que ha instituït el premi, aposta de manera decidida per la recerca, el desenvolupament i la innovació (R+D+I), per tal de garantir i millorar la competitivitat del sector agroalimentari de Catalunya.

Amb aquest premi anual, el DAAM vol distingir i premiar les empreses agràries o les seves entitats associatives i les agroindústries que hagin introduït en el seu procés productiu elements tecnològics innovadors i hagin obtingut, com a conseqüència d’aquesta introducció, resultats beneficiosos pel que fa a l’economia, l’ergonomia, la qualitat, la seguretat o la sostenibilitat de les produccions.

Llibret Premis Pita 2012
 
 
FONT: Ruralcat
etiquetes: premi DAAM
Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar