Capcalera_altres1
Presentació del projecte de cooperació GUSTUM a la Segarra
19.10.2011

El dilluns 24 d'octubre a les 18h, al Centre d'Innovació i Promoció de la Producció Agroalimentària (CIPPA) de Cervera, es realitzà la presentació del projecte de cooperació GUSTUM. descobreix els productes de la terra. L'acte de presentació comptà amb la intervenció del president del grup, Adrià Marquilles i del coordinador del projecte, Joan Torrent.

En l'acte es va presentar el projecte i es va debatre el tema amb els assistents, finalitzant amb un tastet dels productes de qualitat de la comarca.

El projecte GUSTUM, descubre los productos de la tierra, és un projecte de cooperació amb els altres grups Leader de la província de Lleida, els de les Illes Balears i els d’Euskadi. És un projecte finançat pel Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino.

GUSTUM pretén valorar tots aquells productes agroalimentaris que es produeixen i elaboren en els nostres municipis, i reconèixer-los-hi el valor de qualitat i proximitat al consumidor. La importància del projecte rau en la participació dels productors, els elaboradors, el comerç local, els consumidors finals, siguin particulars, menjadors escolars, residències, restauradors…

L’excel·lent treball i participació de tot el sector agroalimentari de la comarca de la Segarra en el marc de les accions de l’Agenda 21 i de les activitats dels dissabtes a l’era suposen a GUSTUM un repte molt interessant per aprofundir en el valor del producte de la nostra terra i la implicació de la seva gent.

etiquetes: cooperació Leader
Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook