Capcalera_altres1
Presenten els ajuts Leader a la Segarra i Solsonès
23.01.2014

El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, ha presentat a les comarques de la Segarra i el Solsonès la convocatòria d’ajuts LEADER per a l’any 2014, amb l’assistència d’unes quaranta persones en cadascuna de les xerrades realitzades a Cervera i Solsona.

Els ajuts Leader estan destinats a la creació, millora i ampliació de les activitats que es desenvolupen en els territoris Leader, i que s’incloguin en les següents mesures del PDR:

- Mesura de millora dels processos de transformació i comercialització de productes agraris.
- Mesura de creació i desenvolupament de microempreses
- Mesura de foment d’activitats turístiques

La dotació pressupostària de la convocatòria per al Consorci és de 758.485,93€ i els expedients podent arribar a aconseguir fins un 35% de subvenció sobre el pressupost acceptat, podent-se ampliar un 5% amb l’aplicació de polítiques de Responsabilitat Social Empresarial. El termini per la presentació de les sol·licituds d’ajut finalitza el dia 22 de febrer.

Cal recordar que el programa LEADER, en les 4 convocatòries que ja ha realitzat, ha generat un impuls a les activitats que es desenvolupen en les comarques de la Segarra, Solsonès, Anoia i Bages, havent destinat un tolal de 4.602.998 € a les 82 sol·licituds presentades.

Enguany és la darrera convocatòria d’ajuts Leader del període de PDR 2007-2013. Uns ajuts cofinançats pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

 

FONT: Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar