Capcalera_altres1
Primer programa Odisseu jove per acostar la realitat dels joves del Solsonès en el món laboral
25.11.2012

Aquest diumenge 25 de novembre a Solsona FM s'ha estrenat Odisseu Jove, un programa on diversos joves han explicat les seves experiències de retorn al medi rural del Solsonès. L’espai s’emmarca en el projecte Odisseu Solsonès, que pretén incentivar i facilitar el retorn dels joves al medi rural a partir d’un programa que acompanyi la seva inserció laboral.

El Programa, conduit per Jordi Vilalta, ha fet un recorregut pels diversos aspectes relacionats amb el món laboral dels joves de la comarca com l’emprenedoria, la realitat laboral, l’habitatge i les il·lusions i plantejaments enfront la situació actual de crisi; en el programa hi ha participat joves des dels 19 als 35 anys, com la Montse enginyera tècnica forestal que treballa en un empresa de senyalització i divulgació del patrimoni, l’Alba arquitecta que treballa a l’administració local i té una empresa de disseny de joies, el Marcel autònom que te una empresa d’esports d’aventura i guiatge de natura, l’Anna de 25 anys que treballa en l’explotació familiar de xais i el Raimon de 19 anys que s’està formant a l’ECA del Solsonès i treballa a l’explotació familiar d’aviram.
Odisseu Jove, s’emetrà els diumenges a les 12 del migdia i la repetició, els dilluns a 2/4 de 10 del vespre. Serà a Solsona FM, al 107.5 del dial.

Aquesta acció està finançada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural pels Ajuts a la cooperació del FEADER en el marc de l’eix 4 del PDR de Catalunya i la Direcció General de joventut del Departament de Benestar Social i Família.

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar