Capcalera_altres1
Programa "ACCEDEMOS" de la Fundació MAPFRE per a la contractació de joves aturats
14.06.2013

El Programa "Accedemos" d'ajudes a l'ocupació juvenil és un projecte impulsat per FUNDACIÓN MAPFRE que busca pal·liar l'alt nivell de desocupació juvenil a Espanya. El programa dóna suport econòmic a les petites empreses per a la contractació de joves preparats en situació d'atur. L'objectiu és proporcionar una oportunitat d'ocupació professional als joves del país a través del teixit empresarial, que igualment necessita suports per afrontar la crisi.

El Programa té vocació plurianual i constitueix una iniciativa estratègica per a la FUNDACIÓ MAPFRE en la seva aposta per a la joventut com a palanca social per al canvi i busca la defensa dels valors de cooperació, confiança i compromís en els joves espanyols.

FUNDACIÓ MAPFRE atorgarà 600 ajuts directes de 3.000 durant 6 mesos als joves que es converteixin en nous empleats a través de Programa d'Ocupació Juvenil ACCEDEMOS, després de la signatura d'un contracte en pràctiques o d'un contracte de formació o aprenentatge per 6 mesos amb l'empresa que així correspongui. Després d'aquest primer període, serà possible la renovació d'aquesta ajuda pel mateix import i el mateix període sempre i quan l'empresa decideixi contractar de manera indefinida al jove.

Les ofertes de treball proposades per les empreses seleccionades seran publicades i promocionades pel mateix Programa ACCEDEMOS amb agents col·laboradors ia través d'aquesta web.

A més, es posarà a disposició dels joves un curs de formació en habilitats (socials i emocionals) com a complement a la seva activitat laboral i la seva formació. Aquest curs no substitueix, en cap moment, la formació pròpia del lloc al qual s'incorpora el jove.

El programa va dirigit a petites empreses ia joves sense necessitat d'experiència laboral prèvia. Les petites empreses, preferiblement aquelles de no més de 50 empleats, que vulguin i necessitin contractar, però no tinguin els suficients recursos per fer-ho, i no hagin acomiadat a cap treballador des l'1 d'abril de 2013, seran els qui puguin beneficiar de l'ajuda de FUNDACIÓ MAPFRE. El període d'inscripció per empreses està tancat.

Aquells joves, de 18 a 30 anys, en situació d'atur, compromesos amb la societat en què viuen, motivats i amb ganes de treballar, seran els possibles candidats a un dels llocs de treball que s'ofereixin. Llocs tan variats que seran representatius de la diversitat econòmica i sectorial que hi ha a Espanya.

Més informació per a la inscripció de joves (fins al 30 de juny).

Bases del programa

etiquetes: ocupació joves ajuts
Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar