Capcalera_altres1
REDR dóna suport a la 'Declaració de Tartu: Renovant LEADER / CLLD més enllà de 2020' de ELARD
22.12.2016

La Red Española de Desarrollo Rural va assistir els dies 22 i 23 de novembre a la Conferència sobre la política LEADER / Desenvolupament Local Participatiu (CLLD) a partir del 2020 organitzada per la xarxa europea de Grups d'Acció Local Elard a Tartu (Estònia).

Un dels objectius complerts en la Conferència Elard a Estònia va ser l'elaboració de la "Declaració de Tartu: Renovant LEADER / CLLD més enllà del 2020". La Declaració està basada en la proposta desenvolupada per 140 delegats de 24 països que van assistir a la Conferència, a més de l'aportació de les xarxes nacionals de grups LEADER, inclosa la Red Española de Desarrollo Rural.

La xarxa europea de Grups d'Acció Local Elard, cofundada per REDR i de la qual forma part activa, compta amb més de 2.000 socis (al voltant del 80% dels GAL europeus), de tots els països europeus, i té per objecte promoure les estratègies, metodologies i iniciatives locals i nacionals per al desenvolupament rural, promocionar i difondre les comunitats rurals davant els organismes de les institucions europees i internacionals, i afavorir el reconeixement de la societat rural. A més, Elard porta a terme una important tasca de posicionament en les polítiques rurals i interlocució davant la Unió Europea.

FONT: REDR

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar