Capcalera_altres1
Segona edició del Saló de l’Ensenyament del Ripollès
04.03.2016

El passat 1 de març va tenir lloc, al pavelló poliesportiu de Ripoll, la segona edició del Saló de l'Ensenyament del Ripollès. Una iniciativa impulsada i organitzada per l'Oficina Jove del Ripollès, que compta amb la col·laboració de l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i l'Ajuntament de Ripoll.

L'objectiu del Saló es va centrar en orientar els joves que acaben el batxillerat, sobre quins estudis poden cursar un cop acabada aquesta etapa, tot oferint-los un ampli ventall d'informació tant d'estudis universitaris, com també de Cicles Formatius.

Més de 400 alumnes provinents de centres de secundària de la comarca i de centres de la Cerdanya i d’Osona van visitar el Saló, on es van poder informar de tots els ensenyaments postobligatoris que es poden cursar al Ripollès, a més d'altres estudis que s’ofereixen a les comarques d'Osona i la Garrotxa. Els assistents també van poder consultar l’oferta formativa de les universitats catalanes i, com a novetat d’aquesta edició, l’alumnat va gaudir d’un servei personalitzat d’orientació formativa i d’emprenedoria.

Un cop tancada aquesta edició del Saló, tant l’alumnat com les entitats que hi van participar en van fer una valoració molt positiva.


FONT I IMATGE: Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar