Capcalera_altres1
Visita Exploratòria al Ripollès, Vall del Ges, Orís i Bisaura
16.03.2018

L'Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura, a través del projecte "ODISSEU", i en col·laboració amb altres entitats del territori, impulsa la 1a Visita Exploratòria al territori del Ripollès, Vall del Ges, Orís i Bisaura. Una trobada per facilitar la migració de joves cap a territori rural mitjançant l’experiència i contacte directe del participant amb el territori mitjançant una visita intensiva de reconeixement.
Durant dos dies es pretén donar a conèixer el territori i facilitar la creació de xarxa de contactes professionals als assistents a la visita mitjançant activitats com

  • Presentacions, xerrades i taules debat sobre les oportunitats i dificultats de construir un projecte de vida al territori.
  • Presentacions de les eines i mitjans disponibles per a l’ocupació i l’emprenedoria.
  • Jornada de ‘networking’ per facilitar el contacte directe entre joves, i empreses i/o contactes professionals.
  • Visites a empreses i a projectes d’emprenedoria.

La Visita està oberta a tot tipus de perfils professionals. En funció de la informació descrita al formulari d’inscripció l’Associació vetllarà per organitzar un programa amb activitats de línia general i, a la vegada, propiciar les necessitats específiques de cada perfil presentat. Així, es farà un treball previ de contacte amb el teixit professional que pugui interessar a l’assistent.

La Visita es realitzarà els dies 17 i 18 de maig; i cal inscriure’s prèviament a través del següent Formulari

Més informació

FONT: Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura

Comentaris
Tornar Enrere
News_item_thumb_asset
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar