Capcalera_altres1
Notícies
03.01.2017
Front_thumb_asset

Es prorroga el termini de presentació de sol·licituds als ajuts Leader fins el 19 DE GENER DE 2017.

 

02.01.2017
Front_thumb_asset

Surtdecasa.cat, SCCL: Aquest projecte va néixer ja fa uns anys amb l’objectiu de difondre l’oferta cultural i d’oci de les Terres de l’Ebre, però poc a poc va anar ampliant la seva activitat arreu del territori català. Recentment s’han constituït com a cooperativa de treball associat.

 

 

25.12.2016
Front_thumb_asset

Des d'ARCA us desitgem unes bones festes i un feliç any nou!

22.12.2016
Front_thumb_asset

La prioritat del desenvolupament rural és la implementació òptima de l'actual programació 2014-2020. No obstant això, és de vital importància seguir configurant el futur de LEADER més enllà de 2020.

21.12.2016

Segons l’Enquesta de Percepció del Món Rural 2016, els catalans associem Món Rural a qualitat de vida i la majoria creu que fan falta polítiques específiques en aquest àmbit

16.12.2016
Front_thumb_asset

La figura dels dinamitzador és clau per a l’èxit de qualsevol espai de coworking. El projecte COWOCAT_RURAL treballa per potenciar els espais de coworking en l’entorn rural.

15.12.2016
Front_thumb_asset

Els escorxadors de proximitat són una iniciativa prevista al Pla de recuperació del sector oví i cabrum de Catalunya. Aquest primer escorxador consisteix en un mòdul que s'ha construït amb una caixa isotèrmica de camió per desballestar.

12.12.2016
Front_thumb_asset

El pròxim 13 de desembre es celebrarà a Madrid l’”Evento Leader 2016” organitzat per la Red Rural Nacional en el qual es durà a terme la presentació de COWOCAT Rural per part del Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques i també la presentació “Com desenvolupar l’economia circular des de el Leader” per part de Associació per al Desenvolupament Rural de la Catalunya Central. 

12.12.2016
Front_thumb_asset

Fundación Biodiversidad acaba de publicar una de les primeres guies en castellà sobre accés a fons europeus per a entitats ambientals, rurals i de custodia del territori, també útil per a administracions locals.

09.12.2016
Front_thumb_asset

La setmana passada es va celebrar el Congrés Nacional de Medi Ambient al Palau Municipal de Congressos de Madrid que va girar al voltant de conceptes com “economia circular”, “mitigació/adaptació al Canvi Climàtic” i “sostenibilitat”. 

Tags
ramaderia turisme PAC medi ambient Responsabiliat Social Empresarial jornada Grup d’Acció Local ARCA reunió intercanvi cooperació dones premi inserció laboral innovació sostenibilitat finançament Ministeri programa de desenvolupament rural Comissió Europea divulgació publicació alimentació ocupació GAL joves Comunitat Autònoma entitat energies renovables emprenedors formació xarxes europees DAAM Leader masies + sostenibles Masovera gustum Ajuts LEADER RSE Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques ODISSEU ADRINOC Gestió Sostenible Rural l'Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura FEADER ENRD PDR Consorci Grup d'Acció Local Noguera - Segrià Nord Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià emprenedores cooperativa Patrimoni MAGRAMA REDR desenvolupament rural joventut Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura Grups d'Acció Local ajuts RRN emprenedoria PATT espais naturals COWOCAT_RURAL energia DARP GALs CIS canvi climàtic ENFOCC coworking empresa món rural Associació Leader de Ponent PECT economia circular retorna Ruralcat Associació per al desenvolupament integral de la zona nord-oriental de Catalunya Consorci Leader Desenvolupament Rural del Camp Consorci Leader Pirineu Occidental Desenvolupament Local Participatiu CONAMA bioeconomia Evento Leader fundación biodiversida fons Consorci del Lluçanès escorxador escola rural transport rural FMR Estonia Leader2020 ELARD propostes del territori cultura Creació d'Empreses Promoció de la iniciativa emprenedora nous pastors accés a la terra gencat NORDICAT Sake Seda Líquida SLU despoblació rural catalunya lleida calderes de biomassa MAPAMA CLIMA BM-CAT desenvolupament integral desenvolupament integrador zoo del pirineu educació ambiental fauna biologia LAG club 21 mas vinyoles hub línies de col·laboració producte local recursos naturals transició energètica vall de Núria pràcticum Ajuts Odisseu pràctiques universitàries retorn al món rural CAUC Master desenvolupament local COLPIS EUROMONTANA Territoris Circulars Ariège dona rural dones rurals practicum odisseu subvenció pràctiques model energètic Assemblea educació igualtat benestar territori despoblament
Segueix-nos a Facebook Twitter