Capcalera_altres1
PROCÉS OBERT: SELECCIÓ PER CREAR UNA BORSA DE TREBALL DE L’ASSOCIACIÓ D’INICIATIVES RURALS DE CATALUNYA. Dues places tècniques PECT Pobles vius i actius
28.07.2020

Segons Decret de Presidència de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), amb data 24 de juliol de 2020, s'aproven les bases reguladores del procés de selecció per contractar dues places tècniques en el marc del projecte PECT POBLES VIUS I ACTIUS, co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014- 2020. Aquestes bases fan referència a la creació de dues places per cobrir les vacants per posar en funcionament i gestionar la xarxa de suport a la innovació i al relleu rural (actuació A1) i de tècnic/a per la gestió d’espais test agraris (actuació A2), incloent la gestió administrativa (contractació, legalització, etc.) que comporten aquestes actuacions.

L'objectiu d'aquest procés de contractació és la selecció de personal tècnic per cobrir dues vacants per a les actuacions 1 i 2 del projecte PECT POBLES VIUS I ACTIUS.

Les contractacions quedaran condicionades a l’espera de la resolució positiva de l’ajut sol·licitat segons ORDRE PRE/161/2019, d'1 d'agost, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la selecció de projectes d'especialització i competitivitat territorial (PECT) emmarcats en la RIS3CAT i en el Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. En cas de denegació total o parcial del finançament del projecte es procedirà a l’arxiu de la borsa.

Les persones que desitgin prendre part en les proves selectives, hauran de sol·licitar-ho mitjançant instància genèrica a través del portal eTRAM de l’Associació d’iniciatives Rurals de Catalunya indicant a la plaça que volen optar i adjuntant la documentació que s'especifica a les bases reguladores. Adjunt trobareu les bases reguladores i l'enllaç a l'eTRAM d'ARCA.

El termini per presentar candidatures acaba el dia 7 de setembre, inclòs.

Documentació:

RP inici de procediment

Bases_ Pobles vius i actius_Xarxa innovació (actuació 1)

Bases_Pobles vius i actius_Espais Test (actuació 2)

Enllaç a l'eTRAM d'ARCA

72-2020_rp_09092020_admesos_i_exclosos_provisional_esmenada_pect_pobles_vius_i_actius.pdf

77-2020_rp_20092020_admesos_i_exclosos_definitiu_pect_pobles_vius_i_actius.pdf

Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar