Capcalera_altres1
PROCÉS TANCAT: Anunci per a formar part de la borsa de treball de l'ARCA del perfil administratiu
15.04.2019

Segons Decret de Presidència de l’Associació, en data 15 d'abril de 2019, s'aproven les bases reguladores del procés de selecció per crear una borsa de treball de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya del perfil administratiu.

Les persones interessades hauran de sol·licitar-ho mitjançant una instància que es lliurarà a la seu de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya, situada al carrer Pujada del seminari, s/n, de Solsona; o bé per correu electrònic mitjançant l’adreça administracio@arca-dr.cat, acompanyada d’una carta de presentació, currículum vitae i dels documents acreditatius corresponents. 

Es fa públic per coneixement general al portal "Feina Activa" i al web de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya.
El termini de presentació de candidatures és de 10 dies naturals a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci.

Solsona, 15 d'abril de 2019

RP 15-2019: Inici d'expedient del procés de selecció

BASES:
Bases perfil administratiu
Instància

RP 23-2019: Candidats admesos i exclosos provisional
RP 24-2019: Candidats admesos i exclosos provisional esmenat
RP 25-2019: Candidats admesos i exclosos definitiu

Informar que les entrevistes del procés selectiu indicat a la base cinquena tindran lloc el dia 7 de maig a les 16.00h a la seu del Consorci de la vall del Ges, Orís i Bisaura (Carrer d'Enric Prat de la Riba, 17) a Torelló.

RP 26-2019: Resultats del procés de selecció provisional
RP 27-2019: Resultats del procés de selecció definitiu

Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar