Capcalera_altres1
PROCÉS TANCAT: Anunci per a formar part de la borsa de treball pel projecte PECT BCN SMART RURAL (actuació 3.2.1)
04.03.2019

Segons Decret de Presidència de l’Associació, en data 25 de febrer de 2019, s'aproven les bases reguladores del procés de selecció per crear una borsa de treball de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya per l'actuació 3.2.1 de l’operació 3.2 Rural Equip'at, corresponent al projecte PECT Bcn Smart Rural, co-finançat pel PO FEDER de Catalunya 2014-2020.

Les persones interessades hauran de sol·licitar-ho mitjançant una instància que es lliurarà a la seu de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya, situada al carrer Pujada del seminari, s/n, de Solsona; o bé per correu electrònic mitjançant l’adreça administracio@arca-dr.cat, acompanyada d’una carta de presentació, currículum vitae i dels documents acreditatius corresponents. S'amplia el termini al dia 22 de març de 2019, abans de les 14 hores.

Es fa públic per coneixement general al "Butlletí Oficial de la Província de Barcelona", al portal "Feina Activa" i al web de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya.

Solsona, 4 de març de 2019

RP 8-2019: Inici d'expedient de contractació
RP 10-2019: Ampliació de termini

BASES:
Tècnic/a coordinació i seguiment del disseny i construcció de prototips d’inversions
Instància

PUBLICACIÓ PROVISIONAL DE PERSONES CANDIDATES ADMESES/EXCLOSES:
RP 11-2019: Persones candidates admeses i excloses provisional

PUBLICACIÓ DEFINITIVA DE PERSONES CANDIDATES ADMESES/EXCLOSES:
RP_12-2019: Persones candidates admeses i excloses definitives

Informar que les proves escrites i l’entrevista del procés selectiu indicat a la base cinquena tindran lloc el dia 8 d’abril a les 15.30h a la seu del Consorci de la vall del Ges, Orís i Bisaura (Carrer d'Enric Prat de la Riba, 17) a Torelló. Els candidats que hagin de realitzar la prova de nivell de català se’ls cita a les 9.00h el dilluns 8 d’abril a la seu del Consorci de Normalització Lingüística d’Osona (C/ del Pla de Balenyà, 30-32, Vic).

RESULTATS PROVISIONALS DEL PROCÉS DE SELECCIÓ:
RP 13-2019: Resultats provisionals del procés de selecció

RESULTATS DEFINITIUS DEL PROCÉS DE SELECCIÓ:
RP 22-2019: Resultats definitius del procés de selecció

Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar