Capcalera_altres1
PROCÉS TANCAT: SELECCIÓ PER A UNA PLAÇA DE TÈCNIC COORDINADOR DE L’ASSOCIACIÓ D’INICIATIVES RURALS DE CATALUNYA
25.06.2020

Segons Decret de Presidència de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), amb data 25 de juny de 2020, s'aproven les bases reguladores del procés de selecció per contractar un tècnic coordinador per cobrir les necessitats de gestió tècnica de l’Espai d’Innovació Rural i Pesquer de l’ARCA.

L'objectiu d'aquest procés de contractació és la selecció de personal per a una plaça de tècnic coordinador de l’Associació d’iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), en el marc de l’Espai d’Innovació Rural i Pesquer (EIRP) de l’ARCA.

Les persones que desitgin prendre part en les proves selectives, hauran de sol·licitar-ho mitjançant instància genèrica a través del portal eTRAM de l’Associació d’iniciatives Rurals de Catalunya i adjuntar la documentació que s'especifica a les bases reguladores:

Enllaç a eTRAM d'ARCA

El termini de presentació de candidatures és de 10 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci.

Documentació:

RP 43-2020 Inici de contractació
RP 53-2020 Candidats admesos i exclosos provisional


RP 55-2020 Resultats de selecció provisional
RP 56-2020 Resultats de selecció definitius

Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar