Capcalera_altres1
PROCÉS TANCAT: SELECCIÓ PER CREAR UNA BORSA DE TREBALL DE L’ASSOCIACIÓ D’INICIATIVES RURALS DE CATALUNYA. Tècnic/a Rural Equipa’t
28.07.2020

Segons Decret de Presidència de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), amb data 27 de juliol de 2020, s'aproven les bases reguladores del procés de selecció per contractar un tècnic/a en el marc del projecte PECT BCN SMART RURAL, co-finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014- 2020. Aquestes bases fan referència al personal previst a l’Operació 3.2. Rural equipa’t i l’actuació 3.2.1 Rural equipa’t: la revitalització tecnològica del món rural, l’objectiu de la qual és la posada en marxa d’equipaments modulars compartits i/o mòbil pilots (obradors, escorxadors, formatgeria, etc.) per a millorar la producció i transformació agroalimentària a les comarques rurals de la demarcació de Barcelona.

L'objectiu d'aquest procés de contractació és la selecció de personal tècnic per cobrir una vacant a l’Operació 3.2. Rural equipa’t i l’actuació 3.2.1 Rural equipa’t: la revitalització tecnològica del món rural, l’objectiu de la qual és la posada en marxa d’equipaments modulars compartits i/o mòbil pilots (obradors, escorxadors, formatgeria, etc.) per a millorar la producció i transformació agroalimentària a les comarques rurals de la demarcació de Barcelona.

Les persones que desitgin prendre part en les proves selectives, hauran de sol·licitar-ho mitjançant instància genèrica a través del portal eTRAM de l’Associació d’iniciatives Rurals de Catalunya i adjuntar la documentació que s'especifica a les bases reguladores. Adjunt trobareu les bases reguladores i l'enllaç a l'eTRAM d'ARCA.

El termini per presentar candidatures acaba el dia 7 de setembre, inclòs.

Documentació:

RP Inici procediment

Bases reguladores

Enllaç a eTRAM d'ARCA

70-2020_rp_09092020_admesos_i_exclosos_provisional_esmenada_pect_3.2.1.pdf

75-2020_rp_20092020_admesos_i_exclosos_definitiu_pect_3.2.1.pdf

79-2020_rp_22092020_resultats_proves_i_merits_pect_3.2.1.pdf

83-2020_rp_29092020_resultats provisonals selecció pect 3.2.1.pdf

Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar