Capcalera_altres1
Biovert SL
Promotor Biovert
Descripció
Projecte
 
Biovert, S.L. és una empresa que es dedica al desenvolupament, la fabricació i comercialització de fertilitzants avançats i especialistes en nutrició vegetal.

La història de Biovert va començar l’any 1988 quan Enric Bonet, fundador de l’empresa, va tenir com a objectiu millorar les produccions i qualitats dels cultius. A partir de la creació, destaca un creixement constant amb més de 25 anys de dedicació.

Actualment tenen com a missió ser una empresa puntera en agricultura productiva oferint productes eficaços, innovadors i de baix impacte ambiental, que garanteixen unes produccions agrícoles tant quantitativament com qualitativament i amb el màxim respecte al medi ambient. 

Ubicació

- POBLACIÓ: Corbins, comarca del Segrià.

- AL TERRITORI LEADER:  Consorci Grup d'Acció Local Noguera- Segrià Nord.

Objectius

- Obertura d’una nova línia de productes en envasos petits per tal d’obrir nous mercats en països emergents.

- Consolidació dels mercats actuals a l’Amèrica llatina.

- Actualitzar els processos de fabricació i envasat per tal d'augmentar la productivitat i la competència en el mercat exterior.

- L’economia circular, aprofitant els subproductes, com les aigües residuals a través de sistemes d’evaporació i filtratge i els residus de productes per a productes en el mercat al detall i així tendir a residu zero.

- Augmentar la flexibilitat de fabricació i envasat, juntament amb la millor adaptació a les demandes del client i el mercat.

- Optimització dels consums energètics i hídrics.

- Crear una nova línia de fabricació pròpia per la producció d’extractes vegetals, producte clau en la fabricació de nous  bioestimulants amb certificació d’agricultura ecològica.

Ampliar i millorar la planta d'extractes vegetals. Això implica un seguit d’inversions destinades a l’augment de producció, automatització i valorització dels efluents de la instal·lació.

Productes

Biovert, S.L. compta amb una gran gamma de productes en format líquid i sòlid, per donar resposta a una gran varietat de cultius i envasats en diferents formats. Els productes que ofereixen estan agrupats en diferents famílies:

- Bioestimulants

- Acondicionadors de sòl i aigua

- Lignovert tech

- Correctors de carències

- Coadyuvants

- Quelats de ferro

- NPK’S + Microelements

Valor afegit

L’empresa està arrelada al seu territori, ja que aconsegueix matèries primeres i productes produïts al territori dotats de segells i distintius de qualitat.

També cal destacar que la empresa prioritza treballar amb empreses de la zona per portar a terme les seves inversions i millores.

Grups GAL
Consorci Grup d'Acció Local Noguera - Segrià Nord
Anualitat 2016.1-2016.2
Mesura Inversions per a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris
Categoria del projecte
Valoració de les produccions locals / promoció, venda i difusió
Medi Ambient / gestió forestal
Aplica RSE Aplica la Responsabilitat Social Empresarial

Tornar Enrere
Biovert SL
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar