Capcalera_altres1
Cal Gumer Events - Ivan Pascual
Promotor Ivan Pascual
Descripció
Projecte
 
Cal Gumer Events és un projecte d’experiències gastronòmiques, on es fusiona el càtering amb serveis complementaris per als esdeveniments. Va néixer com un taller de postres i va anar evolucionant amb la voluntat d'oferir un servei més complet als seus clients, oferint cobertura tant de la part gastronòmica com de la part decorativa de l'esdeveniment.

S’ofereixen tota mena d’esdeveniments, com també un servei d’assessoria als seus clients i consells en relació a diferents temes i dubtes respecte l’esdeveniment.

L’Ivan Pascual, fundador i alma mater del projecte, ha estat guardonat com a millor xocolater d’Espanya l’any 2017.

Ubicació

- POBLACIÓ:  Almenar, comarca del Segrià.

- AL TERRITORI LEADER:  Consorci Grup d'Acció Local Noguera- Segrià Nord.

Objectius

- Oferir als clients un sistema integral de cobertura, tant gastronòmica com decorativa.

- Assessorar els clients en detalls relacionats amb l’esdeveniment com, per exemple, recomanació de músics, espais, etc.

- Oferir un servei de qualitat, amb matèria primera i serveis.

Serveis

Cal Gumer Events ofereix tota mena de serveis:

- Celebracions, casaments, comunions, actes per a institucions, actes per a empreses, batejos...

- Decoracions cuidades pels diferents tipus d’esdeveniments.

- Servei de càtering amb existències fresques i acabats a l’últim moment.

- Servei d’assessorament d’altres temes relacionats amb l’esdeveniment com, per exemple, el muntatge de carpes, espais de lloguer, personal d’animació, música, il·luminació...

- Transport, tant de la decoració com del servei de càtering. 

Relació amb el territori

Cal Gumer Events és una empresa que es mou a l’àmbit comarcal i, per tant, té una relació directa amb el territori i valora la col·laboració amb diferents professionals de la comarca que es dediquen a esdeveniments (músics, animadors, tècnics audiovisuals, etc.) creant una xarxa col·laborativa. Pel que fa a la gastronomia, dóna a conèixer gastronomia del territori, amb proveïdors i productes locals.

Valor afegit
El valor afegir de Cal Gumer Events és que ofereixen gastronomia i decoració per a esdeveniments de tota mena, a la comarca. Gràcies a la incorporació de la decoració han pogut créixer i donar a conèixer el seu producte gastronòmic a més actors i de maneres diferents, oferint un servei de proximitat i qualitat, adaptat a les necessitats de cada client.

Amb el seu servei integral facilita que diferents llocs emblemàtics del territori s’animin a realitzar esdeveniments i així contribueix a posar en valor indrets i equipaments del nostre territori desconeguts fins al moment.

Grups GAL
Consorci Grup d'Acció Local Noguera - Segrià Nord
Anualitat 2016.1
Mesura Inversions per a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris
Categoria del projecte
Valoració de les produccions locals / producció alimentària
Aplica RSE Aplica la Responsabilitat Social Empresarial

Tornar Enrere
Cal Gumer Events - Ivan Pascual
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar