Capcalera_altres1
Cerveses Artesanes La Segarreta
Promotor Sergi Torres
Descripció

Cerveses de la Segarra S.L. és un projecte engegat per un jove de Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà), junt amb altres socis, amb l’objectiu d’instal·lar-se al seu poble amb una activitat que es lligués també amb productes produïts a l’entorn.

Aquesta iniciativa es desenvolupa en una zona del Consorci Leader amb una de les densitats més baixes de població i que va sofrir l’impacte de la crisi econòmica, amb una forta pèrdua de llocs de treball. En la seva producció utilitzen productes que provenen dels àmbits pròxims, com el llúpol o el blat i l’ordi.

Amb el suport del programa LEADER s’ha adequat i endegat l’espai productiu del projecte, amb les adaptacions necessàries per ajustar-se tant a la normativa vigent com amb els requeriments productius adequats.

Destaca per ser la iniciativa de joves de la localitat que han trobat un projecte propi que els ha permès treballar i viure-hi.

Valor afegit
  • Projecte impulsat per un equip jove i propi de la localitat de Santa Coloma de Queralt, assentant-los a la població i obrint-los la possibilitat d'un futur professional en el mateix. 
  • Aposta per un producte molt personal i identificat amb uns valors de territori, paisatge i proximitat; això es veu amb l'ús de matèries primeres de proximitat, aprofitant les característiques climatològiques de la Baixa Segarra.
  • És un projecte vinculat amb la vida social i cultural de la seva localitat, ja que s'obren a participar activament als diferents esdeveniments que allí s'hi donen, ja sigui presentant el seu producte al públic en general, com emparant les seves pròpies instal·lacions per a la realització d'accions culturals i gastronòmics, molt vinculades amb el món de la cervesa artesana.
Grups GAL
Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp (anteriorment Consorci Leader Priorat - Baix Camp i Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia)
Anualitat 2016.2
Mesura Inversions per a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris
Categoria del projecte
Valoració de les produccions locals / producció alimentària

Tornar Enrere
Cerveses Artesanes La Segarreta
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar