Capcalera_altres1
Crosta i Molla - Josep Maria Aixet
Promotor Josep Maria Aixet
Descripció

“Crosta i Molla” sorgeix amb l’objectiu de portar a les nostres taules un pa de qualitat tant per la manera d’elaborar-lo com per les seves matèries primeres. Això vol dir elaborat com el d’abans, a partir de massa mare i sense presses. El promotor del projecte ha volgut també plasmar la seva formació de forner amb un punt de modernitat i afegeix ingredients que no trobem habitualment al pa, com les llavors, el formatge, les espècies, els bolets, les flors, i fins i tot les fruites.  Això fa que s’autodefineixi com un “forn de pa creatiu”. 

Valor afegit

El seu valor afegit és la producció de pa de qualitat i en molts casos, ecològic. La producció utilitza fonts energètiques renovables i no contaminants per tal de ser respectuosos amb el medi ambient. La sostenibilitat arriba al repartiment del producte mitjançant una bicicleta elèctrica com a vehicle de transport. Crosta i Molla usa matèries primeres de proveïdors de proximitat i fa créixer les xarxes d’economia local.

Grups GAL
Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya
Anualitat 2016
Mesura Inversions per a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris
Categoria del projecte
Valoració de les produccions locals / producció alimentària
Aplica RSE Aplica la Responsabilitat Social Empresarial

Tornar Enrere
Crosta i Molla - Josep Maria Aixet
crosta i molla 3
crosta o molla 2
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar