Capcalera_altres1
Esplai Cerdanya, SL - Hotel Roca
Promotor Esplai Cerdanya, SL
Descripció

L’Hotel Roca és un hotel tradicional de muntanya situat al centre d’Alp, població que es troba als peus de les estacions d’esquí la Molina i Masella, una de les pistes amb  més quilòmetres esquiables del territori català. Els principals espais de l’hotel són: la recepció, la sala d’estar, el bar i un petit jardí.

Les actuacions que s'han dut a terme amb el Programa Leader han estat per a l'ampliació i millora de l'Hotel. Abans de la reforma, l’hotel comptava amb 21 habitacions i ara se'n poden oferir fins a 34. Les instal·lacions són molt més confortables i generen més comoditat entre els clients. Amb la millora de les habitacions de l’Hotel Roca, Alp incrementa i millora la seva oferta turística.

Valor afegit

Increment de l'oferta túrisitca de Alp, als peus de les estacions d'esquí de La Massella i La Molina. 

Grups GAL
Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya
Anualitat 2016-2
Mesura Inversions per a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris
Categoria del projecte
Turisme Rural / adequació d’infraestructures i oferta per a col·lectius específics
Aplica RSE Aplica la Responsabilitat Social Empresarial

Tornar Enrere
Esplai Cerdanya, SL - Hotel Roca
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar