Capcalera_altres1
Leader
Territori: Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp (anteriorment Consorci Leader Priorat - Baix Camp i Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia)

"Si vols difondre el teu projecte de desenvolupament rural a Catalunya, posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de Contacte i l’inclourem a la llista."

Promotor Mas Vicenç SCP
Territori GAL
Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp (anteriorment Consorci Leader Priorat - Baix Camp i Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia)
Anualitat 2016
Mesura 12301
Breu Descripció

La història s’inicia l’any 1953 quan Vicenç Ferré adquireix una masia tradicional catalana que posteriorment batejaria amb el nom de Mas Vicenç. Des d’ençà, ja han avançat quatre generacions on els cultius de vinya han format part intensament en la família. L’any 2005, el fill gran de la cinquena generació, en Vicenç Ferré, amb estudis i experiència com a enòleg al Priorat i el Sud de França, comença a elaborar els primers vins de Mas Vicenç. De treball purament familiar i amb l’embranzida que aporta la joventut, neixen uns vins moderns i de caràcter atrevit on els valors de la il·lusió i ganes de millorar marquen un camí per a reevolucionar la tradició.

Promotor Mireia Mas Gibert
Territori GAL
Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp (anteriorment Consorci Leader Priorat - Baix Camp i Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia)
Anualitat 2017
Mesura 12301
Breu Descripció

Kombucha la Valiente és el projecte personal de la Mireia i del Javier que, després de viure durant un temps a l'exterior, vam veure la possibilitat d'importar la producció d'una beguda macrobiòtica a terres catalanes, i concretament a la població d'Alcover (Alt Camp). 

Promotor NATIVITAT NINOT BONELL
Territori GAL
Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp (anteriorment Consorci Leader Priorat - Baix Camp i Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia)
Anualitat 2016.2
Mesura 12301
Breu Descripció

Sant Gil d'Albió és una empresa familiar dedicada a l'elaboració de formatges artesans. Va començar fa més de 25 anys com a complement de l'agricultura. Actualment elaboren uns 70.000 kg de formatge a l'any, de manera artesanal, obtenint un producte de la màxima qualitat. El seu emplaçament geogràfic, la Vall del Corb, també ajuda a donar caràcter a la seva producció: la Vall del Corb està situada al centre de Catalunya, entre les comarques de la Conca de Barberà i La Segarra, a cavall de les províncies de Lleida i Tarragona. 

Promotor Maria de la Peña
Territori GAL
Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp (anteriorment Consorci Leader Priorat - Baix Camp i Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia)
Anualitat 2016.2
Mesura 12301
Breu Descripció

Licors On the Rocks, S.L és un projecte agroalimentari de producció de begudes d'alta graduació en una petita població de la Conca de Barberà, Vimbodí i Poblet, de la mà de joves emprenedores de la mateixa localitat, amb la missió de convertir el seu producte en una referència en el sector d'aquest tipus de begudes.

Promotor Laureà Paño
Territori GAL
Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp (anteriorment Consorci Leader Priorat - Baix Camp i Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia)
Anualitat 2016.1
Mesura 12301
Breu Descripció

Paño Fruits S.L. és una empresa situada a Alcover fundada l’any 1987. Una empresa familiar que es dedica a la producció, importació, exportació i comerç al major i al detall; i a l'elaboració i torrat de fruits secs de totes les classes, així com a la distribució de productes alimentaris i ecològics.

Promotor Sergi Torres
Territori GAL
Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp (anteriorment Consorci Leader Priorat - Baix Camp i Consorci de Desenvolupament Alt Camp, Conca de Barberà i Anoia)
Anualitat 2016.2
Mesura 12301
Breu Descripció

Cerveses de la Segarra S.L. és un projecte engegat per un jove de Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà), junt amb altres socis, amb l’objectiu d’instal·lar-se al seu poble amb una activitat que es lligués també amb productes produïts a l’entorn.

Programa de Desenvolupament Rural (PDR)
Territori
Mesura
Tipus d'ajut
Categoria

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar